Når jeg ble kidnappet.

Hei hei.
Nå er det lenge siden jeg har blogget .
Tenkte jeg skulle fortelle om når jeg ble "kidnappet" .
Det hele  skjedde torsdag forrige uke, min kjære var på seinvakt. Jeg var hjemme med ungene. Minste var så trøtt at jeg tenkte at jeg skulle legge henne tidlig, klokken var da litt over 18. Så ringte det plutselig på døra . Lurte veldig på hvem det var som kom , kunne ikke helt tenke meg hvem det var da jeg som regel bruker å få beskjed på forhånd om noen vil ta turen.
Når jeg gikk å lukket opp så sto en venninne der, lurte på om jeg var klar for å dra på kino. "Kino ? Vi skal jo ikke på noe kino."  fikk hun til svar, menst det surret oppi hodet mitt, skjønte ingenting. Åjoda sa hun, det skal vi jo . 
Jeg var veldig forvirret, så plutselig stiger en skikkelse frem fra døra. Å det var forloveren min. "Er du klar for utdrikknigslag ?? " fikk jeg til spørsmål. Så fikk jeg plassert en tiara med slør, og med teksten "bride to be" på .
Så fikk jeg beskjed om å gjør meg klar. HÆ ? men hva med ungene da??? . Fikk til svar at svigermora mi skulle komme å hente de.
Men hva med jobben da? " joda, de hadde fiksa det også.
Jeg var så forvirret, prikka i hele kroppen.
Så satt vi oss i bilen, og kjørte. Ferden gikk visst til flyplassen. Der sto mine kjære venner å ventet på meg .
Og i sikkerhetskontrollen hadde de selvfølgelig bestemt seg for å gjøre meg flau. På med bind foran øynene, når vi kom frem til vekteren så tok de av meg bindet. Og fikk til spørsmål om kofferten var min, de hadde da tatt dattera mi sin frost koffert, og i den lå det sadopiske, håndjern, sexy undertøy og det mest skittene pornobladet du kan tenke deg...
Jeg følte jeg skulle synke i bakken, jeg ble sååå flau. Men alle fikk seg en god latter da i så fall .
Ferden gikk til gdansk, der ble vi henta med limousin på flyplassen. Der fikk vi champagne. Mmmm, den var faktisk veldig god.
Så ble det en tur på hotellet, så dro vi sta å kjøpte oss noe å spise. Så gikk vi å la oss kl 03.30 ca.
Sto opp tidlig dagen etter, dro på noe som heter Escape room, det var veldig spennende, Google det. Så kan dere prøve det om dere skal til gdansk engang .
Så dro vi til sentrum i gamlebyen, tok en slags golf bil med masse selvvalgt party musikk og fikk cider og øl..
Så var det tilbake på hotellet , og ordne seg så dro vi ut å der sto jaggu limousinen igjen, den tok oss med til sopot. til en fantastisk mexikansk resturant, der var det liv. Fikk til og med servert kake fra zorro . ;)
Stor kosa oss der til langt utpå kvelden før vi dro til ett utested. Så dro vi tilbake på hotellet, klokka ble 0530. Så ble sykt seint, jeg pleier aldri å holde ut så lenge.
På lørdagen var vi på shopping så på resturant på kvelden.
Søndagen gikk med til shopping og reising hjem.

Stor kosa oss alle sammen.

Her kommer en liten sneakpeak ;)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hskuggen

hskuggen

25, Ålesund

Heisann heter Hege Kristin Westerlund Skuggen, er 24år. Bor i Ålesund sammen med samboeren min,barna (Alexander 5år og Linnèa snart 3år) og hunden vår Luna. Utdanna helsefagarbeider. Og forever living forhandler . Tidligere modell og var med i serien unge mødre.

Kategorier

Arkiv

hits